Thursday 15 May 2008

Skanky Palace

Skanky Palace kallar vi huset dar jag bor. Ett mycket passande namn, och nu ska jag forklara varfor.

Det ar ett stort viktorianskt hus med massor av kvadratmetrar och fina gamla "features". Dar slutar likheterna med ett palats. Resten av huset ar "skanky". Var hyresvard tycker inte om att spendera pengar pa att gora huset fint trots att han skulle kunna ta mycket mer i hyra om han bara gjorde det. De senaste tva veckorna har vi borjat se resultatet av hans snalhet.

Onsdag: Varmepannan gar sonder
Fredag: Nagon kommer och tittar pa den och bestammer att han inte kan fixa den forran nasta vecka. Som tur ar har vi en elektrik dusch
Sondag: Duschen gar inte att stanga av. Det lacker vatten fran taket i rummet under badrummet. Vi stanger av vattensystemet. Nu har vi varken varme eller vatten och taket haller pa att rasa ihop.
Tisdag: De satter in en ny dusch. De satter pa vattnet igen, men bara vissa kranar fungerar. Toaletterna gar inte att spola. Vi anvander oss av en hink som vi fyller toalettstolen med efter besok.
Onsdag: Antligen fixar de toaletterna. Vi kan spola igen! Vilken lyx! Vattnet till tvattmaskinen fungerar fortfarande inte.
Torsdag: De fixar varmen
Fredag: De fixar tvattmaskinen

Torsdag veckan efter: Lackan i taket har de fortfarande inte tittat pa. Undrar vem som blir forst med att falla genom badrumsgolvet...

No comments: